Pokud jsem to dobře pochopila z toho pl.rozkazu, odpor by se podával v případě, že bych neuznala tu pokutu jako takovou a proti poplatkům mám podat odvolání. Já tu pokutu uznávám, za blbost se platí, ale nelíbí se mi výše těch nákladů řízení, když ona adv.kancelář pouze podala žalobu na návrh pl.rozkazu, nic víc s tím nedělali a jak říkám, pokutu, vč. úroků jsem už zaplatila a i víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.