| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

sem asi paranoidní a především na svoji tchýni už alergická, to vím, takže prosím, netepejte do mě, že sem magor. jedná se o moji tchýni, což je fakt člověk, co stojí za zkoumání, nejlépe laboratorní~8~ pije, pije už dlouho, i když tak nějak ,,po žensku,, - 3 pivíčka denně, bez piva neusne, furt ucucává, ráno 2 štamprlata vaječňáku, o víkendu se zlíská, ale funguje, jenže prostě já to z ní cítím, vím o tom. navíc je to hrozně hloupá a jednoduchá ženská, až to člověka vytáčí do maximálních otáček. jednu věc dokáže zopakovat 100x i když je nan i stejná odpověď. o víkendu sme byli na návštěvě, přítel byl pozvaný pryč, tak sem s ní zůstala doma sama a v 10 večer sem po přítelově příjezdu tchýni vykopala do hospody a jemu brečela na rameni, protože to bylo už moc. teď k problému - tchýně prcka miluje, zbožňuje, život by za něj položila. já z jejích frenetických projevů lásky urvaná nejsem, ale budiž, musím ji hodně korigovat, jinak by ho ucpala sladkostma k smrti atd atd, to asi znáte všichni, ale poslední dobou mám už tiky v oku, protože ona poruší cokoliv jí řeknu. řeknu, že dítě má pití u sebe, že mu nemá kupovat dxžusíčky, dítě přijde, všude fleky od džusu... už to zachází tak daleko, že mi ho neustále chce brát z náruče, přímo jí do očí řeknu, ať ho k televizi neodnáší, že nakládám jídlo a ona se otočí a jde atd. o víkendu to zašlo tak daleko, že mi řekla, že si pro něj přijede a budou spolu přes noc. já stála jak solnej sloup. kojím ho, v noci musím být pořád poblíž, budí se co 2 hodiny, stačí mu dátdudlík, popššškat, ale musí to být ode mě, ani od tatínka nechce a spustí hrozný jekot, neusne beze mě jinde než v kočárku či autosedačce. navíc usíná u prsu, to fakt nasimulovat nejde. toť jasná fakta, nemluvě o mých pocitech, že jí ho prostě svěřit nechci, často u ní ječí. zcela bych se bez její ,,pomoci,, jak tomu říká obešla, ale nechci malýmu brát babičku a přijde mi, mám prostě takový vnitřní pocit, jakoby ona sama ve svý hlavě překročila tu hranici babička-matka a začínáse chovat jako matka. přítel mi to odsouhlasil, že jemu to přijde taky tak. no a teď co s tím? utnout kontakt? ten blbý nápad sem jí zatrhla dost důrazně, ale nevím, nakolik musím přerušit kontakt~e~ což se mi nechce, budou okolo toho scény, vydírání až hrůza atd

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.