| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Ale tomuhle modelu se dá snadno zabránit. Stačí, kdyby se zapojili tatínkové."

Rapiti, ono s těmi tatínky je to složité. Občas je to náročné i tehdy, když se tatínci zapojují. Pokaždé, když lezu po stropě po x hodinách po samotě s nemocnými dětmi, tak si říkám, že manžel sice hodně pozdě, ale přeci jen dorazí, a já si aspoň oběhnu dům, aby mi úplně nepřeskočilo, že spousta mužských nedorazí domů třeba vůbec. (A také si gratuluji, že mi nevyšel předchozí vztah a nemám děti s chlapem, který dorazí domů buď kolem desáté večer nebo taky třeba vůbec.) Teď chraň Pán Bůh, že bych chtěla někomu říkat, co má dělat, ale já mít partnera, který by se dětem vůbec nevěnoval, tak bych do budoucna zvažovala rozvod - samozřejmě až v době, až budu finančně nezávislá. Je mi jasné, že matka na mateřské to má se stavěním se na vlastní nohy zatraceně těžké.

A ono i v případě, že tatínek nefunguje nebo není, se to dá řešit třeba nějakou kamarádkou na střídání nebo tak nějak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.