Přidat odpověď
každá kočka to má úplně jinak:D Moje mrouskala cca jednuo za měsíc asi 4 dny, ale tak decentně...v noci spala a přes den občas mňoukla... navíc začala mrouskat relativně pozdě-v 9ti měsících, takže pohoda... Ženicha jsme jí našli v roce a měsíci. Jen upozorním-kojila až do posledního kotěte ve 12týdnu věku koťat. Pak se jí nalily cecíky a musela k vetovi po 3 dnech od ostavení a za další 3 dny už zas začala mrouskat...po měsíci šla na kastraci
Mamky kočka-britka- naopak začala mrouskat až v roce, ALE To bylo tak nesnesitelný...trvalo to přes týden, řvala ve dne v noci. mamka s manželem se kvůli té kočce už jen hádali...takže myšlenka na koťata padla a hned jakmile domrouskala, tak šla pod kudlu...Psychické zdraví rodiny bylo přednější...
Známá zas říkala, že její britka mrouskala několik týdnů v kuse a protože příšerně zhubla, tak holt musela jít na kastraci taky...
A jiná známá měla zas tak uřvanou kočku, že se uchýlila k lékům na uklidnění, aby se rodina vyspala...
Díky zkušenostem z okolí jsem se u mojí druhé kočky rozhodla, že na kastraci šla v cca 7měsících (nalezenec, tak nevím přesně) ještě před prvním mrouskáním...mamky kočka mi byla varováním a moje tichá kočka je fakt výjimka
Předchozí