| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Uvažuju, jestli dělám dobře, když jsem se rozhodla bojkotovat Velikonoce. Zatím mám osmiměsíčního chlapečka, tak si to jakžtakž můžu dovolit, ale za rok a později už ze všeho bude mít víc rozum... Taky muž se na mě zlobí, on sice taky na pomlázky a koledy není, ale prý kvůli dítěti bychom aspoň něco slavit měli. Tak přemýšlím, jak se k tomu postavit. Chtělo by to nějaký kompromis, aby rodina (muž, babičky...) byla spokojená, ale zároveň abych x dní neúpěla a pak se z toho nevzpamatovávala dalších x dní. Nemyslím si, že jen proto, že jsou Velikonoce, tak má smysl se uhonit šílenýma úklidama domácnosti, nejsem taková ta "žienka domáca", co to má vrozené a přináší jí potěšení neustále uklízet, péct, vařit, zdobit. Bohužel se do toho musím nutit. A ta samotná pomlázka, to už vůbec nesnesu. Prostě ne. Kdyby na mě někdo přišel s pomlázkou, asi bych mu ji vytrhla z ruky... Sama nechápu, odkud ta averze (nebo chápu, z mnoha let zkušeností s návštěvama opilých koledníků, co holky mlátili hlava nehlava...). To už radši uklízet a píct, ale zase - na co? Koledníky si přes prah prostě nepustím, to by museli nechat pomlázky za dveřma. Co ale s tou výchovou dítěte? Asi ho budu muset naučit nějakou koledu a chodit s ním po koledách, aby nebyl v kolektivu za outsidera... ~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.