| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~t~~t~~t~~t~ Výborná diskuze
Tak my máme těch kocourů několik. Stájáci tedy žerou Whiskas a Kitekat - nic jiného. Ale kvůli tomu tam leze půl vesnice.
Naši mají taky capoucha.
Ovšem největší náš capouch je poslední kotě cestovatel - kocour bratr Mikeš (mám 6tiletou dceru).
Když jsem si pořídila jeho, už jsem objevila nákupy v Německu (naši žijí v Liberci, mám to 20 km).
Takže tento mazánek žere Whiskas, Perfect Fit - ale pouze NĚMECKÝ ~8~
Granule Perfet fit, nebo Purina ONE. Teď jste mě zarazili s těma cenama. Spočítala jsem si, že těch 10 kg vychází na pomalu 1400,-. 4,75 Eur pytlík 800g. Ale má ho tak na 14 dní určitě.
Mám obavy, že ho nepřevedeš.
A hlavně, jak je máš na tomhle krmivu, pokud ubereš na kvalitě, půjdou dolů s kvalitou srsti.
Capouch je kotě z teletníku - nikdo mi to nechce věřit. Myslí si, že je to nějaký papírák luxusák.

Náš by taky nejradši jedl u stolu, stříbrné příbory. Sedí na židli vedle dcery a má aspoň přední tlapky na stole a čumí. ~t~
Sáňkuje, jezdí na skůtru (sněžném) a asi 1. kočka v republice, co sjela sjezdovku (u mě v bundě). Vlekaři řvali smíchy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.