| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja jsem tak neco mezi vami holky ... na zadek urcite ne, skolka od 2 let uplne v pohode, take mi to v CR prijde prehnane zustavat do 4 let veku doma.

Zila jsem 7 let venku, maminky se vracelly po 3 mesicich po porodu, coz mi prislo brzy, ale sly na zkraceny uvazek.

Osobne se mi nejvice libi model Danska, kdy jsou zeny doma 1 rok, berou cca 80% platu a od roka jsou deti ve skolicce a mamky jdou vetsinou na zkraceny uvazek.

Maleho mam neco malo pres rok a od cervna pujde na jeden den do skolky, protoze se mu mezi detma uz moc libi. Mam i na dve odpoledne chuvu, abych mohla vodit dceru do skolky, je zase fajn, ze pohlida deti, i kdyz jsou nemocne, ale proste vidim u maleho jako u dcery, ze kolem toho 18m deti touzi po jinych detech.

Na plny uvazek, coz v mem pripade by znamenalo, ze domu neprijdu pred 18h, pujdu mozna, az detem bude tak 15. Radeji jsem si proto udelala zivnostak a snazim se pracovat z domova.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.