Přidat odpověď
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se změnou vzhledu znaménka v období kojení.
Vím bezpečně, že před víkendem znaménko vypadalo ještě normálně, jako světlehnědá piha o průměru asi 1 mm, lehounce vystouplá.
V pondělí jsem se nejdřív lekla, že se mi přisálo klíště - uviděla jsem černou pihu, vystouplejší než dřív, kolem lehce růžové.
Mám podezření, že jde o reakci na slunce, přece jen jsme o víkendu venku byli tak tři hodinky každý den, sice navečer a ve stínu, ale i tak. Asi zaúčinkovala negativně kombinace sluníčka, třezalky (vysvětlím v další větě) a mé světlé pokožky.
K té třezalce - v pátek jsem měla bolesti ramene, jak pořád nosím dítě. Tak jsem si to přes noc namazala třezalkovým olejem (když už při kojení nemůžu žádný klasický gel proti bolesti s analgetikem), parádně to zabralo, v sobotu ráno mě už nic nebolelo, třezalkový olej jsem si smyla, protože vím, že může způsobit, že bude kůže na slunce po třezalce citlivější. Bohužel navečer jsem se nenamazala žádným opalovákem, protože jsem věděla, že budu ve stínu. V neděli večer jsem se už namazala, ale to už bylo asi pozdě.
Jak mám postupovat teď? Normálně za kožní a ta mě pošle někam na chirurgii to vyříznout? Jde to při kojení vůbec? Mám strach.
Předchozí