Postup exekutora v tomto (a mnoha dalších případech) jasně ukazuje, že funkce exekutora nemůže být v rukou nšjaké soukromé osoby, která si v podstatě dělá co chce. V tomto případě jde zcela zjevně o vydírání a trápení zvířat. Doufám, že paní z reportáže má velice agresivního právníka, spojila se s kynology a ochránci zvířat a už na exekutora podala trestní oznámení, stížnost u exekuční komory a požídal soud o předběžné opatření vydání obou psů. Doufám že tento exekutor už brzy přijde o své "teplé" místečko. Jen poznámku na konec já sám mám dva psy (pro mě to jsou jako moje děti) a já bych je rozhodně žádnému exekutorovi neodevzdal a bránil bych je jako mé děti i s tím, že by to pro mě znamenalo čelit trestnímu stíhání za maření ůředního rozhodnutí či případné napadení. Až by se mnou soud skončil tak já bych zaplatil pokutu, pan magistr by musel složit funkci a slavný zákon o exekuci by byl u přezkoumání u ustavního soudu (či Evropském soudu pro lidská práva). Tom Z.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.