| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Neli a všichni ostatní!!! Taky už nemám tolik času na Rodinku přízpívat, vždy jen nakouknu, zjistím, že zas nic nového a běžíme dál~t~...Holky ale na jedno se vás zeptám, jak to máte s nočníkováním a samostatnym papáním??? Malá se do nočníku občas ráno vykaká, to když to stihneme a zrovna se jí chce, ale klidně si z něj sleze, nahatá běží do pokojíčku a za pár sekund mi příde se slovy "boka" - hovínko, ukázat, co udělala!~t~...no ted se směju, ale v tu danou chvíli mi to moc vtipný nepříde. Už jsem i zkoušela nedat plínku, vydržela jsem to jen jedno dopoledna, páč jsem ji za těch pár hodin převlíkala snad 8krát a klidně si v počůraných tepláčkách hrála dál...takže jsem učení na nočník o pár týdnů odložila...ale co se mi nedaří a vím, že je to moje chyba, ji častěji vysazovat, pravidělně chodí každé ráno, ale pak už to flákáme, někdy jde 5krát, někdy už vůbec...~d~

No a k papání, sama se absolutně nenají, možná je to i tím, že je od mala nežravec, takže třeba jogurt jí samotnou zajímá 3 minuty, v té době stihne tak 4 lžička napůl donést do pusinky, zbytek vybryndat, pak už nechce...když jí při obědě napíchnu na vidličku bramboru, sama si jí strčí do pusy, pak samo jí něco rukama, jako banán, jabko, piškoty, chvíli se třeba hrabe rukama v obědě a má třeba i snahu něco donést do pusy...tot ale vše...no a samostatná kapitole je její nekousámí, vše si sislí v puse, takže třeba ráno tam má narvanou čtvrtku rohlíku, kterou později upolyká, pokus si teda zrovna nekejchne~8~...No papání je u nás stálej boj, ale jsou už i lepší dny~w~...

Tak páááááá děvčata a taky se pochlubte, jak s prckama válčíte~:-D~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.