| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podvedená, těžko soudit podle jednoho krátkého příspěvku, ale můj první dojem je ten, že je to typ muže, který tohle bude dělat pořád - ať s tou či onou ženou. Takže za sebe - šla bych od toho. Dcerka o otce nepřijde, když o ní jeví takový zájem, že by byl ochoten s tebou zůstat, i když má poměr jinde.

Věřila bych mu jako otci vašeho dítěte, ale už asi nikdy jako partnerovi. Ulítnout může každý, ale je pak rozdíl v tom, jak se dotyčný chová, když se to provalí. Tvrdit, že jsem něco skončil, a pokračovat v tom, je pro mě nepřekousnutelné, to by pro mě bylo o okamžité ztrátě důvěry.
To už spíš skousnu fakt, kdy dotyčný neví, koho vlastně chce a váhá. Takovému bych dala jasně stanovený dostatečně dlouhý čas, aby k nějakému rozhodnutí dospěl, a pokud nedospěje, rozhodnu to za něj (rozchod). To je momentálně situace u nás doma, i když už se muž nerozhoduje mezi mnou a milenkou, ale mezi mnou a kýmkoli jiným vhodnějším, koho by mu život přivál do cesty.

A co se vyrovnávání s nevěrou týče, k tomu radu nemám, sama se v tom plácám. Nedokážu na tu ženu zapomenout, i když už jsou rozejití skoro půl roku. Pokaždé, když jedeme kolem jejího domu, koukám potají na výraz manžela, pokaždé mě to bolí, vidět mu v očích špstně skrývané vzpomínky na vášnivý sex, procházky, večeře v restauraích...Koukám často na FB, jak ta dáma zrovna vypadá, co dělá...i když vím, že je to nehodno mé inteligence, pod moji úroveň a celkově kolosální pitomost takhle se týrat, nemůžu si pomoci. Možná je to nějaký druh masochismu, možná mám potřebu nevěřícně zírat, jak je možné, že do takovéhleho typu ženy se můj muž zamiloval, do někoho kdo je pro mě úplný exot (její oblíbené odkazy jsou typu Designové černé hranaté skleničky na víno, kus za 900,-) To je trochu OT, omlouvám se :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.