| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fakt musím cvičit? Vážně by mě zajímalo, jestli je někdo schopen udržovat svou váhu bez cvičení nebo výrazného pohybu. Já jím pořád stejně a věkem prostě přibírám. Logicky buď musím ubrat na jídle (nezvládnu, fakt mi chutná, musím jíst pořád a jím s mírou, bez sladkostí, sušenek, mlsek a tučných věcí, ale miluju sýry, maso, pečivo, těstoviny, toho se prostě nevzdám, a musím jíst od pocitu sytosti, dle ostatních toho sežeru hodně) nebo začít cvičit. Od ledna se snažím hubnout na svou původní váhu před těhotenstvím (jsem opticky hubená, nikdo nechápe, co chci hubnout, ale mám hnusný panděro a nic nedopnu). Nedaří se. Fakt ani deko. Tak jsem ze smutku dnes otevřela láhev vína a je mi jasný, že musím začít cvičit~t~~t~. Taky nezvládám vyvážené svačiny v poměru bílkoviny/sacharidy/zelenina. Svačina je buď ovoce nebo zelenina nebo takový ten zdravý suchar nebo bílkovina. Pokud to dám do mnou odhadovaného poměru Havlíčkovo/Cajthamlový kombinace všech složek, tak se naperu a za dvě až tři hodinky se klidně naperu znovu. Nepřibírám, ale ani nezhubnu. Mám chuť rezignovat a smířit se s tím, že každou pětiletku se mi změní velikost. Pak se to změní, až se začnu sesychat stářím.~k~ Jinak se hýbu ráda, ale prostě rozdělit čas mezi práci, děti, domácnost, nezvládám. Leda donutit děti, aby se hýbaly se mnou. To je téměř nereálný. Fakt ten věk s sebou nese kila? A vzdorují jen asketky/atletky?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.