Zdravím všechny, chtěla bych Vás jen poprosit o názor. Přítel se synem pořád prosí o kočičku. Syn tak před třemi roky se hodně léčil s průdušky, pořád nějaký zánět, začali jsme chodit na alergologii, žádnou alerigii nemá. Bere teda takový dýchání flixotide a večer 1/2 prášku singulair, ale už problémy nemá. Před třemi měsíci znova kontrola na alerigie a zase nic. Tak já nevím zda mám povolit a kočičku jim dovolit. Když se zeptám doktorů, tak je mi jasný co mi řeknou, že ne. Ale zase to nechci zbytečně s tou sterilitou přehánět. Tak nevím. Děkuji Vám za názory. Majka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.