| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přesně jak píše Tabita. Já sportu a pohybu přišla na chuť taky až teď po dětech. Mám teď po ročním "zdravém životním stylu" asi 12 kilo dole a jsem na předporodní váze, ale musím říct že vypadám mnohem líp než před dětma, prostě pevněji.
Co se pohybu týče, tak mám sice babičky, ale využívám je spíše když potřebuju s jedním nebo druhým dítětem na plavání, cvičení, k doktorovi, na nákupy apod. Na hodiny Heat, kterým jsem totálně propadla jezdím v neděli večer a to hlídá manžel, jinak jsem si ustálila svoje "cvičení" na hodinku když děti spí. Dříve jsem jen tak lelkovala a dneska se už těším, až děti zavřou oči a už jdu na výpady a sklapovačky a kliky a nebo si dám hodinku na rotopedu.
neříkám že tohle tě má bavit, ale najdi si prostě něco, co je ti blízké a tomu se věnuj. Ono možná když to začneš dělat byť jen z donucení, třeba tě to začne nakonec bavit, když uvidíš, jak se tvé tělo mění a jak ti to pomáhá.

mmch, doporučuju stránky "www.cviceni-doma.cz" kde jsem jela asi 8 týdnů podle cvičebních videí a fakt mě to bavilo. nebo si najdi nějaká videa na youtube.

Taky si dávám svižné procházky s mladší, když je starší jednou týdně ve školce. Pokud je hezky,naložím malou v poledne do kočárku aby spala, do uší disko hudba a už si to štráduju po polních, klidně hodinu a půl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.