Mikeš - psalas "Nejím olivy a chobotnice. Fakt mi to přijde hnusný už na první pohled, i na ten druhý. Mám si hledat jiného partnera jen proto, že ten můj olivy i chobotnice miluje? Nebo se bojím skočit po hlavě do vody a potápět se, musím se přemáhat za každou cenu, jen abych si mohla s partnerem užít hodinku potápění u útesu, které má on tak rád a hrozně rád by se potápěl se mnou?"
A jak bys zvládla, kdyby si mažel dal olivy sám (nebo třeba s jinou ženskou, kolegyní. Nebo se s ní potápěl? Asi by ses přes to lehce přenesla.... A kyby si s jinou dal ten orál? To už by asi tak lehký nebyl, ne? Toto se fakt nedá srovnávat....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.