Přidat odpověď
Marťo - laskavě, přestaň shrnovat moje příspěvky, neb jim vůbec nerozumíš...že je dle mě respekt roven souhlasem se vším jsem nikde nepsala a, předpokládám, že to ani z žádnýho příspěvku nelze vydedukovat...
Dokonce jsem ani nikde nepsala ať zatne zuby a vydrží to... Nikde jsem nepsala, co má dělat... Jediný, co sem byla schopná poradit, bylo zajít do poradny. Pak sem uvedla zkušenost kamaráda a pak můj postoj... Jen ty a Kudla tady překrucujete, co jiní napíšou (že tu někdo dělá všechno, co manžel chce a neumí říct ne) a hlásáte, že jediný důležitý je, co chce ona... Co chce on je důležitý jen tehdy, kdy chce to, co ona... A kdo to má jinak, tak je pračka a lednička a vůbec onuce...
A já blok nemám žádnej... Respektive jsem žádnej dosud nobjevila... I tak nedělám všechno, co ostatní... A pokud má zakladatelka blok s orálem, je to její věc... Ale nechtít s tím nic udělat a jen očekávat, že se tomu manžel podřídí a ještě být na nervy z toho, že on se jen tak podřídit nehodlá, to nesvědčí o tom, že by ho respektovala...
Předchozí