| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, syn měl jako miminko makrocefalickou hlavu kvůli hydrocefalu,ale poté,co mu ten hydrocefalus odoperovali, přestala mu tolik růst. Chodíme na Antropometrii do Motola,ale prý mu hlava roste podle ideální křivky. Má jí víc po tatínkovi, který je Árijec...~t~

Za to já.Kvůli synovi nám změřili hlavy oběma a já mám přes 59 cm, prý mám makrocefalii,ale zjistili to v mých 29 letech. Stihla jsem se živit vzhledem, vystudovat VŠ, najít si zajímavou práci....takže to nebude až tak horký~t~ Ono t spíš vypadá,jako že mám hodně vlasů,což je sexy.

Určitě choď na vyštření,co vám doporučí,ale neděs se. Nezapadání do tabulek neznamená nutně patologii,nebo nemoc~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.