nikdy jsem neměla hezkou postavu, natož zadarmo
, vždycky jsem byla "ta velká" Ca do těch 18-20 to šlo, protože mi bylo jedno co jím a hodně jsem se hýbala (běh, kolo, cvičení, koně, lyže...). Pak jsem začala sedavé zaměstnání a hup kila nahoru. Práci jsem změnila a odjela do zahraničí (do obávané Anglie kde prý každý přibere) a tam jsem se pohybovala hodně venku, za dětmi, psy a tak - kila dolů celkem v klidu. No ale pak návrat, zase sedavá práce - tj. opět kila nahoru. Po pár letech těhotenství - první čtyři měsíce zvracení bylo mínus deset kilo, dalších pět měsíců baštění plus sedmnáct kilo, při kojení jsem nehubla ale ještě víc měla hlad. Asi rok práce s postavou, zase docela do normy, pak další těhotenství a další kila. Nakonec stres se studiem a další kila (plus vysezený zadek od "vášnivých" nocí s kompjůtrem). Teď teprve zase začínám něco málo podnikat k zlepšení "své" postavy (jenže už si právě moc nepamatuju, která je ta "moje" postava, samo bych brala tu z 18ti která se vešla do vel. 38, ovšem to je krapet nereálné, takže jsem zvědavá k čemu se nakonec dostanu, pro mě i ta 40 by byla skvělá).