Ahoj všem, kdo pečou v domácí pekárně. Bereme sebou na dovču domácí pekárnu a ráda bych vždycky využila odložený start, tj. vše naházím do pekárny - vodu se směsí a navolím několik hodin odložení. Nevím ale, co se stane s těmi kvasnicemi, kteří přijdou do styku s vodou? Peču v pohodě, ale zatím jsem nezkoušela, co to udělá. Víte někdo? Nakyne to pak? Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.