| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Téměř 2 roky mám přítele, už spolu delší dobu žijeme, je hodný, pracovitý, vychází s mými puberťáky, ale....
Vím, že si za to můžu sama, kdybych mu asi před půl rokem nekoukla do mobilu, neměla bych sebemenší podezření. Tenkrát jsem tam našla, že si píše s jednou kolegyní z práce. Málem jsem padla, protože ona mu psala, že je hrozné milovat se, být tak blízko sobě a nemoci k sobě. Přemýšlela jsem, že ho hned vyhodim z bytu, ale měla jsem složité období v zaměstnání, tak jsem to nechala být. Před pár měsíci mi došla trpělivost a na přítele jsem uhodila, že jsem zaslechla o tom že má něco s kolegyní. Jaksi mi vysvětlil, že už spolu nic nemaj, kvůli mně se s ní rozešel. Já začala pátrat a zjistila, jsem, že je to horší, než se na první pohled zdálo. Ona je vdaná, táhli to spolu několik let a mají spolu dítě, které má její manžel za vlastní. Přítelovi v té době ženatému aféra neprošla a rozvedli se (mně pochopitelně prezentoval zcela jiný důvod). Já nemám podezření, že se s ní schází a něco s ní fyzicky má (mimo jednoho případu), ale připadá mi to jak časovaná bomba, ona mu dává najevo, jak ho miluje, on jí tvrdí, že kdyby se rozvedla, tak bude žít s ní, ale asi lže nám oboum, protože zařizuje a předělává můj byt a nezdá se mi, že by chtěl jen tak odejít. Minulý týden jsem udělala scénu, protože omylem mi od něj přišla smska pro ní. Myslela jsem, že bude konec, ale už si zas píší. A já už jsem z toho na nervy. O přítele nechci přijít, mám ho ráda, ve všem si rozumíme, máme společné zájmy, kdybych nebyla zvědavá, tak nic nevím a nepoznám. Vím, že kdyby s ní něco měl, tak už tu není, ale prostě mě dráždí o to psaní o nicneříkajících "blbostech".
Myslíte, že se může vzpamatovat, že spolu udržují písemný kontakt jen ze zvyku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.