Potřebuju nějaký dobrý recept na nakládaný sýr typu hermelín. Není to teď nic pro mě, ale chtěla jsem to vyrobit na naši svatbu, u nás to mají opravdu rádi.
Potřebuju, aby recept byl podle těchto požadavků:
1). Naložený hermelín by neměl být pikantní 2). Většina hostů nejí olivy, prosím, aby tam nebyly 3). Chtěla bych použít čerstvé bylinky, kterých mám velkou spoustu - tím myslím hodně druhů i množství
A na závěr potřebuju poradit i s olejem - jaký je na tento typ nakládání nejlepší?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.