Přidat odpověď
taky myslím Limai - část je blbě vedená z domova, to jistě, někdy by to šlo ale převychovat, pokud je chlap ještě mladý, tak mu dát najevo, že takhle ne a on se v mladém věku někdy i z lásky přizpůsobí
ale druhou část mužů zakazily takhle doslova ujetě oddané ženy a pak se diví důsledkům. Bohužel důvody té oddanosti nejsou často šlechetné, je to mylná představa, jak má vztah fungovat - žena se podřizuje, dělá ty svačiny, snaží se mu ve všem vyjít vstříc
anebo prostě strach, že mě muž opustí, tak mu dokazovat, jak jsem dobrá, že se se mnou vyplatí zůstat, že jsem nejlepší
taky neschopnost žít vlastní život, proč mám na něj pořád čekat nebo kolem něj skákat? To, že jsou v sobě pořád zaklesnutí, nesnese dlouhodobě žádný chlap a nemusí to být vůbec bídák. Prostě takhle vztahy v běžné realitě neběhají navzdory tomu, že si je chceme odkojené červenou knihovnou tak představovat - neustávající souznění, přítomnost toho druhého, čtení přání z očí...tohle je přirozené v prvním období zamilovanosti, pak to ustupuje a snaha udržet to napořád je bláhová.
Předchozí