Tak stroj Veronika jsem si koupila před pár lety, ale moc s ním spokojená nejsem a mám ho odložený u rodičů. byl to model druhý nebo třetí od konce, takže ne ten nejlevnější, tuším 7 tisíc. Nebyla jsem schopná ho vyladit tak, aby nenitkoval, ani opraváři se to nepodařilo a smrděl, protože lampička pálila ten plast okolo. To jsem vyřešila vyšroubováním žárovky, protože se nevypíná zvlášť a svítím si normální lampičkou vedle. To bych doporučila vyzkoušet těm, co smrdí ten z Lidlu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.