Prošla jsem dřívější témata, ale nějak nevím..
Můj kocur zvrací. Od soboty. Kočky to tak prostě mají, ale je to už dlouho? Může za to třeba i to horko?
Je mu devět let, je kastrovaný, bytový. Baští granule a sem tam odkrojky masa. Ty mi vyhrabe z koše, je to potvora
Ale taky chodí do koupelny, když peru - mám odtok do vany.
Prostě nevím, z čeho to je. Vyzvracel nestrávené ty granule. Dva dny jsem to uklízela, pak pročetla tady a nechala mu jen převařenou vychladlou vodu. To taky dva dny. Pak jsem nevydržela a dala mu trošku masa, kapsičku. Nemůže být o hladu ne. To mu jelo a vydrželo. No obvykle jsem proti tomu, takže jsem dneska koupila ve zverimexu speciální granule pro kastráty, název nevím, taky mu to jelo. Zmizlo půl misky, za půl hodky to bylo venku. Tak ted nevím, jestli se napoprvé po tom půstu prostě přežral nebo je to něco vážnějšího.
Mám tu kousek veter. kliniku i s pohotovostí, samozřejmě svátky na krku, no mají pověst, že jsou drazí jak vrazi.
Můžete poradit, jak ho mám sledovat, jak dlouho čekat s tím doktorem, jak mu pomoct? Ani moc nepije, ale moc přehled nemám - ve dne jsme pryč, po večerech pije kapající ve vaně. Krom toho zvracení je v normální normě - spí, lítá za mouchama, povaluje se v neuvěřitelných polohách a je mazlivý. Spí hodně, ale to asi i to vedro, u nás je hrozně..