| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sašo kuchyň mám poměrně novou, dělal mi ji tedy na míru truhlář, ale je cca tak velká, jako uvádíš Ty. Se spotřebiči ( všechny jsem kupovala nové) jsem lehce přetáhla 100 tis , ale tuhle kuchyň mám nadoživotí, takže nejvíc stála opravdu kuchyň + práce ( truhláři sami instalovali) což bylo cca 60 tis. , spotřebiče se event. dají dokoupit později, ale já je chtěla ( potřebovala) hned usadit, když už to dělali.

K samotnému výběru - Asko bych moc nedoporučovala, není to nic moc kvalita, ta Ikea se mi jeví daleko líp, navíc už to tu zaznělo mají daleko větší výběr + různý vychytávka.

Nebo si fakt zkusit najít truhláře, který je dobrý a nepředražený , já jsem sice platila dost na první pohled, ale ta kychyň je fakt super ( + tedy mám vrchní skříňky 90 cm na výšku, mám i ten sloup na mikrovlnku + troubu, jako fakt je to velký

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.