| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejsem zdaleka v situaci jako ty, ale mám kamarádku, jejíž mažel je jedním z nejbohatších 500 lidí v ČR. Pořád nás přemlouvali, ať s nimi jedeme na víkend do Chorvatska soukromým letadlem, cesta cca 40 000 na osobu. My jsme 4 a prostě na to nemáme. Odmítli jsme jednou, dvakrát, pak jsem musela přiznat, že to je prostě moc peněz. Šteříme na pozemek a dům a dát 160 000 na víkend jen za cestu prostě nedám. Teda tolik jsme ještě nikdy neplatili an za dovolenou na 3 týdny. Přestali nás zvát, ale postupně se s námi přestali i stýkat. Mrzí mě to, ale je to tak. Na peníze si nestěžuju, my jsme spokojení.

V podobné finanční tísni jako ty, jsme byli, když jsem byla dítě. Tehdy jsem se moc styděla, že mám vždy staré oblečení, staré vybavení atd.
Dnes si moc vážím toho, že je líp. Pořád myslím na zadní kolečka, protože nikde není jistota, že zítra bude stejně dobře jako dnes.

Tobě moc držím palce, aby se tvá situace taky vylepšila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.