| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já už si zvykám ... a normálně to řeknu že jsme na dně. A že fakt holky nemůžu s váma na kafíčko protože momentálně 50,- na blbý kafe.
Někteří pochopí a někdo ne.
Někdo na nás kouká jako ne neschopné idioty co si neumí zajistit živobytí a někdo chápe že jsme v kolečku že naši zákazníci nemají prachy a tak neutrácí protože jim jejch zákazníci blbě platí....a pak se nám kšefty nehýbou:-(

Sem tam někdo z kámošek donese třeba oblečení po dětech a já jsme strašně ráda a to dřív bych to brala jako potupu a dneska jsme fakt horozně ráda. Nebo vezmou naše děti třeba do Zoo když jedou se svýma (a já platím jen to vstupené pro dvě děti) protože tak jsme se minule dohodly a odpadá mi náklady na benzín a vstupené dospěláků... a mě to není úplně blbé že nás někdo zve.

Takže chápevější kámošky mě nezvou do kaváren ale k sobě domů což jim můžu oplatit :-)

Tož tak já se prostě přiznávám :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.