Jo, zrovna včera jsme se chytli s chlapem. Prej ho nebaví každej den tahat do práce na svačinu chleba s omeletou nebo s paštikou. Že ostatní chodí do bufetu a že mu přijde blbé je furt odmítat, že na to nemá (on to vůbec nechce přiznat). Já jezdím jednou za týden do školy a taky mě nebaví pořád vytahovat chleba s taveňákem, zatímco ostatní si kupujou bagety za 70.- nebo jdou rovnou na oběd do restaurace. A přežiju to, taky mi není po chuti, že si nemohu dovolit jít si s nima sednout aspoň na kafe. Jednou bude líp.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.