Já jsem čekala na kastraci kočky do jejího roku, ovšem číča se okotila asi v 10-11měsících (na vesnici se tomu u venkovní kočky nějak nedá zabránit). naše veterinářka mi nabízela i jakési "antikoncepční injekce", které se můžou dát tuším od půl roku a působí asi 3měsíce - takže to by asi byla dobrá volba. Nicméně jeden vrh (5koťat) se nám podařilo udat celkem bez potíží (jedno jsme si nechali - 2 nebo 3kočky venku, to už je fuk). Cena u naší veterinářky (okr. FM) momentálně 600 kocour, 1000 kočka. Chce to pohlídat fakt hlavně tu kočku, u kocoura do toho cca 1,5roku o nic nejde (dokud nezačne značkovat, toulat se a rvát).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.