| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi ano - já jenom že už za nějakou dobu díky mý práci (koníčku) opravdu vidím, že lidské tělo má velké rezervy a dokáže si pomoci skoro s jakoukoliv nemoci, jenom potřebuje trochu postrčit správným směrem
Dám příklady sama na sobě - rok jsem trpěla na zánětlivé onemocnění v krku, dostávala atb a nic. Po tzv. regresní terapii se mi zánět už nevrátil.
Dále - trpěla jsem bolestmi břicha, prodělala jsem platiku močové trubice - nikdy se nepřišlo na to, co to je - zase pomohla alternativa.
Mého kamaráda dostal léčitel z rakoviny..
Neříkám že alternativa je na vše - to v žádném případě nechci tvrdit.
Nicméně - pokud by zabrala, byla bych raději
Ale v žádném případě se nezříkám ani lékařů, jenom bych raději aby to šlo touto cestou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.