| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak už zase potřebuju radu, co s koťatama ~f~ Pečujeme o dvě malá koťátka,které jsme našli ještě jako slepá cca před 5ti týdny (už mají díky vám i jména ~;)). Protože je jejich máma divoká a navíc je i nemocná (asi kočičí rýma) museli jsme je kvůli neustále zalepeným očím přeléčit kapkami Tobrex od zvěrolékaře. Krásně to zabralo, 14 dní byl klid a včera už zase mělo jedno kotě zalepené očičko, které jsme ošetřili a dnes mají obě asi zase rýmu, protože mají zaschlý výtok u nosu. Veterinář říkal, že mám zase poléčit a když to nepomůže přijít si pro antibiotika. Přiznám se, že přemýšlím, zda to bude mít nějaký efekt, když je máma zase nakazí ~d~ Vážně uvažuju, že je mámě vezmu a dám je domů, kde nebude prach, už pěkně jedí namočené granule a maso, ale je fakt že stále ještě pijí mlíko od mámy, fakt nevím, co mám dělat.... Nechci nic uspěchat, ale pohled na nemocná koťata mi nedělá moc dobře a tuším, že na očkování jsou ještě malá a stejně nemocná...~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.