Přidat odpověď
No je otázka, jestli dnešní prvňáci opravdu potřebují vědět o globalizaci, jestli musí nutně umět ovládat počítač, mobil a podobné krávoviny. V první třídě!!!!! Jestli my je o to dětství nepřipravujeme vědomě sami. Řeknu Ti, že já v 7 letech jsem si hrála s kamarádama venku kolem baráku na indiány a bylo mi šumafuk, jestli existuji někde Číňani, jestli stojí rohlík 40 halířů nebo 4 kačky, nebo jestli mám možnost jet někam do tropů na dovolenou. Proč takovými informacemi chceš zatěžovat 6- 7 leté děti v první třídě, nebo v druhé? měly by mít podobné zájmy, jako jsme měli my, a to normální dětské zájmy. Jezdit na kole, blbnout, číst pohádky. Dobře, nemůžeme úplně vytěsnit moderní věci, ale promiň, naučit se spustit pohádku na DVD není něco, co by děti nějak zvlášť zatěžovalo. Když mrknu na děti dnešní, tady u nás, tak jsou pořád stejné, jako jsme byli my, nejraději ze všeho si hrají s vrstevníky venku, tak jako jsme to měli my. myslím, že počítače a další věci jsou jen nutností v případě, že prostě rodiče na děti nemají tolik času a potřebují je nějak zabavit.
Předchozí