Mickey, proč jsi tedy dítě nedala jinam, když se ti něco nezdálo už u zápisu?
podle mě je začátek školy důležitý,aby byli spokojený.....a to že jich je hodně....není dobrý, třeba to by mi vadilo víc jak to střídání...učitelů...to mi navadí(navíc se trvá na různých odbornostech v předmětech i na prvním stupnia to za nás kdysi nebylo)
.....já sama byla kdysi na 4dnech otevřených dveří..a....máme dvě školy o okolí bydliště...a. ...a přesto dojížděli, protože tam jich bylo 13 a úča zlatá.... Všichni se znají a i uklizečka a školnice zná všechny děti jménem a nevolají na ně..." ty tam poj´d sem..."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.