děkuji všem za názory. byla jsem dost rozhozená. nemyslím že je správný kárat dítě před ostatní rodinou. a vím že to pro dítě je lepší, když si to spolu vyříkáme vedle a on mě více vnímá. vím že není správný se rozčílit před celým obecenstvem a oni mi pak budou říkám ... to je dobrý, on je malej. ....jenže, on ten malej - nejsou mu dva roky ,jde za chvilku do školy a už prostě musí pochopit, že na návštěvě se nelítá a nepere na posteli a já neslyším vlastního slova. jiná návštěva je zase když jsou u své babičky, která jim to dovolí a dělají blbiny, to já pak raději odcházím. pak by o mě zase říkali že se neumí chovat, at s tím něco dělám .... vím že se na každým něco najde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.