| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Pani O. dcera se nemuze tak vtekat kdyz ma pracovat, dupe a rve ze nic delat nebude. Mela byste s tim neco udelat. Ostatni deti to rusi pri praci a ja nemam ve tride jen vasi dceru." děsné - to jsem tedy nečekal, že "takyučitelka" může podat takovéto hodnotné informace. co s tím máš jako udělat~8~~8~
zcešla chápu, že ses na nic dalšího neptala, já bych byla jako opařená a nevzmohla bych s ena slovo~a~
leda (příště) - paní učitelko, ráda s tím něco udělám. ale nevím co. doma se dcera nevzteká. můžete mi říct, kdy a proč se vztekala, na co reagovala? prostě se vyptej do detailů. kdyby učitelka nespolupracovala, "jdi výš". hlavně zjisti, zda šlo o ojedinělý ioncident, nebo je to každý den, nebo dokonce opakovaně.
Na diagnózu (jak někdo psal) je to málo informací. Může být nějak "bloklá", něco jí ve škole vadí. Opatrnými otázkami se pokus zjistit co.....~d~
hodně štěstí~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.