| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak dalsi fajn tema...Zajimalo by mne jak to vidi ostatni a jsem na prispevky uz predem zvedava:)~m~
Tak jaka velikost penisu vam nejvic vyhovuje,zda maly nebo vetsi nebo neco uprostred?~j~Nebo je Vám to nejlip uplne jedno a na velikosti vam vubec nezalezi.Mne to uprimne tak ukradeny neni,pokud chlapa v sobe vubec necitim je to k nicemu.Pokud to naopak zase boli mam s tim taky problem,pro mne je vyhovujici velikost od 15 tak do 19,vys uz nedavam.Pred ditetem jsem mela problem i s 17,ted uz jenom prece jsem po jednom porodu~n~takze trochu povolena jsem a zajimalo by mne zda se da to nejak "vratit"do puvodniho stavu?
Budu rada kdyz mi napisete,s kterych uvedenych pripadu by ste chlapa poslali spis domu..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.