Přidat odpověď
Dobrý den, od jedné své zákaznice jsem se (pravda, poněkud se zpožděním) dozvěděla, že se tady řeší "kopírování" v oboru dětských capáčků. Na rodině jsem se zaregistrovala až dnes, abych na toto téma mohla reagovat - já normálně nemám čas diskutovat po netu a když chci někomu něco sdělit, udělám to přímo - na titulní stránce našeho obchodu je kolonka: "napište nám" . Za prvé nejsem holka - v lednu 2013 mi bude 45 let a "holky" si navzájem říkáme akorát se spolužačkama ze základky a z gymplu. Za druhé - první perforované capáčky jsem vyrobila a poté prodávala v létě 2006 na mimibazaru, byl to model CITY (cca 3/4 roku před tím, než jsem v březnu 2007 otevřela svůj shop) - prosím Vás za připomenutí - kde byl v té době Fler? . Za třetí - nejsem designérka ani umělkyně, šiju, jsem živnostnice, a nenárokuju si patentová práva na různá zvířátka. Když mě přepadne tvůrčí krize, vlezu na západoevropskou dawandu, která má 20 miliónů uživatelů a tam vykrádám, co se dá. Mluvím plynně německy, a tak je mi na "kopírování" český rybník poněkud malý.
S pozdravem holka Lenka Novotna
Předchozí