| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den, od jedné své zákaznice jsem se (pravda, poněkud se zpožděním) dozvěděla, že se tady řeší "kopírování" v oboru dětských capáčků. Na rodině jsem se zaregistrovala až dnes, abych na toto téma mohla reagovat - já normálně nemám čas diskutovat po netu a když chci někomu něco sdělit, udělám to přímo - na titulní stránce našeho obchodu je kolonka: "napište nám" . Za prvé nejsem holka - v lednu 2013 mi bude 45 let a "holky" si navzájem říkáme akorát se spolužačkama ze základky a z gymplu. Za druhé - první perforované capáčky jsem vyrobila a poté prodávala v létě 2006 na mimibazaru, byl to model CITY (cca 3/4 roku před tím, než jsem v březnu 2007 otevřela svůj shop) - prosím Vás za připomenutí - kde byl v té době Fler? . Za třetí - nejsem designérka ani umělkyně, šiju, jsem živnostnice, a nenárokuju si patentová práva na různá zvířátka. Když mě přepadne tvůrčí krize, vlezu na západoevropskou dawandu, která má 20 miliónů uživatelů a tam vykrádám, co se dá. Mluvím plynně německy, a tak je mi na "kopírování" český rybník poněkud malý.
S pozdravem holka Lenka Novotna

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.