Přidat odpověď
Chci se zeptat na Vaše zkušenosti jako učitelé na částečný úvazek a vytváření rozvrhů. Loni jsme nastoupila na ZŠ na 8 hodin týdně, měla jsem krásný rovrh hodin, neboť jsem je měla rozděléné do tří dnů a vždy dva hodině a pak po hodině pauzy další hodina, takže jsem si mohla přivydělat i jinde, neboť s 6 500 Kč měsíčně je fakt těžké vyjít.
Letos mám deset hodin týdně, ve škole jsem však každý den kromě pátku(kdy si dodělávám druhou VŠ) od devíti do jedné nebo do dvou. Vždy odučím jednu hodinu, mám hodinu pauzu a pak to stejné celý den. Když už mám dvě hodiny vkuse volno, tak tam mám pohotovost na suplování, takže taky žádná výhoda. Mám i o mnoho více dozorů. Když jsem byla za vedením, proč jich mám více než ti, co mají smlouvu na celý úvazek, bylo mi řečeno, že přece mám o dvě hodiny více než loni, a proto i více povinností. Jsem naštavná. Ve škole sedím celé dopoledne a výplata mizerná. Ráda bych učila i více hodin,ale nedostanu je. Vedení ví, že si chodím přivydělávat do jazykové škole a když jsem nastoupila souhlasili s tím, že s tím přivýdělkem budu pokračovat, dokud nebudu mít plný úvazek, ale teď mám opravdu smůlu. Opravdu se bojím, zda nám budou stačit peníze.
Předchozí