Nevím jestli ještě nakoukneš, ale přesně tyhle potíže mám já (už hooodně dlouho). Jenže já mám vrozenou vadu páteře, u mě je to natuty od páteře (taky jsem měla xx vyšetření). Doporučuji Ti najít nějakého dobrého ortopeda, aby Tě zkouknul a případně doporučil vhodnou rehabilitaci, případně (když je nejhůř) mi na takový akutní "záchvat" (bolest vystřeluje za ucho, u mě je to většinou zase pravá strana, bolí takový ten "důlek" mezi hlavou a krkem... přesně jak popisuješ) zabírají léky (nejvíc Aulin, je jen na předpis, ale vždy se mooooc uleví).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.