| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak přistupují vaše paní učitelky k volnému času mezi hodinami? Dneska jsem byla donést synovi po 1. hodině něco do školy, ve vedlejších prvních třídách již chvíli před zazvoněním vesele hlaholili, v naší třídě ještě po zvonění bylo ticho. Po pár minutách jsme s maminkou, která tam šla také, nevydržely, zaťukaly a šly dovnitř.. Tam bylo ticho, všechny děti seděly potichu v lavici, až jsme se lekly, že mají stále hodinu. Doma mi pak syn říkal, když jsem vyzvídala, že o malé přestávce smějí jen na WC a napít se, jinak se nesmějí hýbat!! a mluvit nahlas ( to chápu ). O velké přestávce si prý můžou chvíli hrát. Mají 3x týdně vyučování s 5hodinami, tak je mi jich upřímně líto a nechápu, proč nemají prostor se protáhnout. Pro jistotu se na to ptala i ta maminka své holčičky, jestli mi ten můj nekecá, ale je to opravdu tak. Prý se to učili jako pravidlo, které si zavedli v rámci osobnostní výchovy. Připadá vám to normální? KDyž jsme z té školy odcházely, tak ve všech třídách, kam jsme otevřenými dveřmi nahlédly, seděly děti na zemi třeba, nebo se různě pohybovali, i v těch jiných prvních třídách :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.