Kupuji obvykle v místním obchodě s obuví kolem 150 Kč, vydrží obvykle tak půl roku, ale jsou zničené od lezení po kobercích ve školce (prodřené lemy na špičkách a i palce dost jeté). Jednou jsem měla z Hypernovy za 79 Kč (asi stejný dodavatel jako ty vietnamské, oni v hypce mají hodně věcí stejných jak na tržišti) a taky nevydržely ani měsíc, odlepila se podrážka. Ale vyreklamovala jsem je, hypermarket s tím nemá problém, u Vietnamců to může být horší. Pak jsem někde vyčetla, že ty levnější mají podrážku z nějaké klouzavé gumy (i když na první pohled vypadá stejně) v důsledku čehož jsou nebezpečné a nemají se kupovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.