Monty, já jsem tvoje jmenovky a jméno mi nevadí, jsem to já. Ale je fakt, že v pubertě jsem si dost zakládala na jedné přezdívce, byla jsem ráda že mi ji dali (podle jedné zpěvačky), přišlo mi to chic. Teď už je mi přezdívka putna, už to nejsem já, a nerozhodí mě ani že mě tady všichni vyslovují anglicky, jsem ráda že to jméno nemají problém přečíst. Vozí nás tady jeden taxikář a má jméno jak ženská - Chaminda nevímjak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.