To si řekla pěkně...jen mi v tomhle případě přijde zbytečný dítěti vrazit pár facek.Bych ho spíš politovala a zeptala se jestli ví o čem mluví a co to znamená.Podle odpovědi bych se zachovala.Popř - kurva je paní co se svlíká -,,vypadám snad že nejsem oblečená?" Kdyby nevědělo je samo v rozpacích a věřím tomu že se nad tím minimálně pozastaví. Jojo...výchova na spec škole mezi cikánkama mi dala svý - vyrůstají v různých prostředích, ale většinou jsem pochodila spíš takto než se čílit.To je akorát vyprovokuje když použiješ stejnou zbraň.Jen na sebe tímhle upozorňujou a chtěj aby je měl někdo rád...a my by je fackovali
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.