Přidat odpověď
Žluťásku, já jsem komunisty sice nevolila, ale programy čtu, poctivě a všechny a když se připletu k mítingu kterékoliv politické strany, navštívím ho stejně rovnostářsky, bez ohledu na osobní sympatie k té které politické straně - aby ze mně nikdo nedělal vola.
Takže o novomanželských půjčkách tam nebylo nic, podobnými populismy proslul Paroubek ještě za ČSSD, zdravotnictví zdrama není a potíž není v tom, že by chyběly poplatky a spoluúčast, ale v tom, že VZP promrhala prostředky, jí svěřené klienty a především státem. ostatní pojišťovny s financováním zdravotní péče problém nemají, takže poplatky a spoluúčast jsou důsledkem špatného hospodaření "kamarádíčků" zůčastněných na VZP. Proto požadavek na tzv. "bezplatné" zdravotnictví považuju za oprávněný, koneckonců, OSVČ, sotva chudám něco málo vydělá - lup, už to má ve zdravotním odvodu.
Tady kandidovala za komunisty do senátu mně známá paní a programem, který se týkal rozvoej zemědělství, což by v této oblasti bylo skutečně požehnání, přineslo by to práci a možnosti, cílené přímo pro tuto oblast. Nic o "dávání čehokoliv". Ještě tam byla zmínka o rozšíření dostupnosti literatury, ale to bych se musela podívat, jak to bylo zacílené.
Předchozí