| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Hračky" považuji za celkem důležité pro rozvoj dítěte a měly by k dítěti přicházet v těch správných chvílích, senzitivních obdobích, kdy dítě má tendence se určitým způsobem rozvíjet. Pokud projeví zájem o puzzle a mám na to, tak kupuji hned, za půl roku by už o ně nemuselo mít zájem. Takhle jsem pro batole jednou schovala hrazdu na vánoce a krátce po vánocích už na ni bylo velké, nezajímala ho, protože mělo zase období, že se plazilo spíš po břiše.Pokud má dítě zájem o číslice, kupuji hračky s tématikou čísel atd. Pokud jsou děti malé, tak do těch čtyř let, kupuji hračky podle toho, jak to jejich zájem a vývoj vyžaduje.Rozhodující je jen to, jestli na to zrovna je, nebo ne. To samé s knihama. Ty už máš ale starší děti, tak chápu, že jim neublíží a možná i prospěje, když si na hračku počkají. Tvou tchýni taky chápu, mě to taky baví kupovat pro děti, je to sobec~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.