Přidat odpověď
Ahoj hoky, předem vás zdravím a ráda bych reagovala na náušničky, protože mám zas sebou tské obojí a můj názor je opasčný než Lucky :)) Nasstřelování bezpochyby méně bolestivé, měla to Hanička a ani nepípla, ale kamarádky holka řvala jak tur. Po měsíci jsem jí je měnila a šlo to tak ztuha otevřít, že jsem jí jedno ucho rozdělala tak, že se pak pěkně dlouho hojilo a vyčítala jsem si, že jsem je nedala píchnout, protože by měla hend ty, co jsme dostali. Ale to byla má chyba. Teď u Simonky bylo píchání, v 6 ti týdnech. Byla jsem tam s manželm. Křičela dost, ale jakmile byly náušnoce nasazený, tak bxyl klid. Hned jsem jí nakojila a už o tom nevěděla. Ouška zahojený za necelé 2 týsny. Žádné hnisání, při protáčení nikdy neplakala. Teď má ouška krásná a já jsem ráda, že jsem takto zvolila. Já jen, že záleží jak se to píchne a taky asi na schopnosti rychlohoejí tkáně. Mé mamce natřelovali náušnice na stará kolena a hnisalo jí to tak, že musela náušnice vyndat.
Jinak Simonka se dost zkidnila, je moc hodná, občas si pobrečí, hlavně když je unavená, ale jinak je to pusinka. Směje se, krásně pase koníky, na bříšěku je furrt a líbí se jí to mnohem více než nas zádech. Na hračky teda ještě nesahá ani se po nich nenantahuje, ale krásně sleduje okolí. A furt si cumláý ruce.
Dudlík nemáme, je stejná jako Hanička.
Už jsme se docela zajeli a já už chci 3tí miminko, ale asi už nebude...amnžel moc nechce. Tak uvidíme za rok.
Já už mám nahoře asi 6-7kg, chodím 2krát v týdnu na zumbu a o víkednu běhat. Manžel pohlídá, tak mám čas na sebe, jsem mu za to moc vděčná.
Ještě nspíšu vstává právě starší. :)
Luci a Lucinka je teda vostrá, to by mě kleplo, ale je mi jasné, že nás to také čeká.
Předchozí