| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nello - já měl na podzim před 6 lety něco podobného. Bolest začínala jako že je to žlučník, pak se stěhovala dolů - typovala jsem vajčníky a zpytovala svědomí, kde jsem prostydla. Další den už jsem to měla za močové cesty, ale při močení žádné potíže nebyly a ani nějaké častější močení.... V pátek už jsem to měla v pravém spodním kvadrantu - myslela jsem, že snad slepák. Šla jsem k mudře a ta mne nechala odvézt do nemosnice a podezřením na netypiský slepák (když si k tomu něco načteš, tak zjistíš, že slepák může být v těle na x místech.
V nemocnici mně dali okamžitě na kapačku s ATB a začali děla vyšetření, ale v podstatě hned to první ukázalo, co to bylo - zánět močových cest. Kapačka zabrala a během 2 hodin mi bylo dobř a nic nebolelo, ale v nemocnici mně nechali týden, protože hned při nástupu naplánovali x vyšetření a odmítali je zrušit ~o~.
Takž já bych ti radila zítra ráno načůrat do skleničky a odnést to k murovi - vyšetření moči je rychlé, bezbolestné a celkem levné, takže by ti snadno a rychle měli potvrdit či vyvrátit tuto dg. A pokud to bude toto, léky zabírají velmi rychle...
Simča ~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.