Přidat odpověď
o Gapu vim, ale me dite musi vyzkouset, jinak muzu vsechno obleceni pres net muzu kupovat. A ja nikde na GAP osobne nenarazila. Takze kalhoty s ni jezdim kupovat do espritu v drazdanech, mame to pri ceste do berlina.
To H&M jsem navstivila ted, dite chtelo nejake veci do skoly a tak jsem par veci nakoupila v next, lindex a H&M....to H&M ma hezke veci, nakoupila jsem ji tam leginy a kamase, ale ani v jednom z tehle kramu ji nesedi kalhoty. Nevim, jak to siji /mozna je chyba u nas/, ale kalhoty od nich ji delaji takove ty boule u zipu, v pase se stejne musi stahnout a jedine kde sedi jsou na nohou. Prijde mi, ze to snad siji na parez ci sud s uzkyma nohama. Nase mala je desne narocna a co trochu nesedi, nechce. A teda kalhoty jedine na telo, uzke pistaly, trochu bokovky, ale musi hezky sedet na zadku, vepredu a nesmi nikde tlacit /elasticke/. A to dela jen esprit a s.Oliver, pampolino, calkewalk, oilili, catimini, diesel, TH /mame vyzkousene/. Ale do tech poslednich se dostanu jen jednou za cas, jezdim do berlinskeho KaDeWe. A kdyz potrebuju neco nahonem, je to problem.
Mala ma necekych 15kg, 118cm, je stihla /i v pase/ a ma dlouhe stihle nohy.
Předchozí