| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Juldo, u nás to asi nebude rozsortované kvůli pohlaví - ona je taková přísná na všechny - křičí i na holčičky.

Syn bude spíš patřit mezi její oblíbence, řekla bych, páč všechno +- umí, je pečlivej, perfekcionista, on má navíc taky velký respekt k autoritám a řádu, takže s ním není problém ani v hodině - je prostě takovej. Energeticky řádí až doma ~t~.

Ale mě je líto těch dalších dětí a možná taky vlastně i toho, že nezažívá to, co já v 1. tř. - měla jsem naprosto neuvěřitelně úžasnou paní učitelku, troufám si říct, že ji milovala celá třída. Díky ní mám celý první rok v takový nádherný růžový mlze, ze který vystupuje jen její usměvaný obličej.
Bohužel učila jen nás první rok a pak šla učit do družiny- vůbec nevím proč~d~. Ale já byla šťastná jak blecha, že jsem ji pak v družině měla celý první stupeň. Ještě i dnes po tolika letech, když ji vidím, tak mi úplně jihne srdce.~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.