| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Juldo, já myslím, že to bude spíš učitel od učitele.
Holt asi ta naše učka superhodná laskavá (tedy to, co si pod tím představuji já), není.
Jinak - ta škola - co se týká těch nejrůznějších dis... ředitel na mě vychrlil, když jsem téma "neškatulkových" dětí nakousla, že oni umějí pracovat se vším - disgrafie, dislexie a já nevím co všechno, no ale já ho utla, že to je pěkný, ale že my máme klučinu, který umí číst, psát počítat a jestli tohle jsou schopni nějak dál rozvíjet a pracovat s tím už v první třídě. Tak se zarazil a prý že takový případ ve škole nemají a že jako nevědí... a jestli nezvažujeme ho dát do jinam (páč jsem mu řekla, že už ve 3 letech mu byla doporučena škola pro nadané děti) - no, zvažovali jsme, ale kvůli aktuálnímu zdravotnímu stavu a zdrav. problémům jsme od toho ustoupili kvůli dojíždění. Paní učitelka se mu asi nic moc extra nevěnuje - ale on je nevyrušovací a cílevědomý, takže se školou problémy nemá a chodí tam rád.
Co se týče toho přísupu v 1.tř.- loni tohle musela řešit moje kamarádka se synkem - je nadprůměrně nadaný (jakože fakt hodně a na první pohled), jenže má k tomu (což se předpokládalo, ale dodiagnostikoalo až definitivně v té 1.tř- aspík - má lehkou formu, navíc je hypotonický, takže nestíhal) - škola, v čele s třídní učkou to absolutně neustála, klučina byl nakoneč přeřazen do MŠ a letos začal znovu 1. tř. na ŽS U školské zahrady - tam je spokojený.~d~

Takže já ti nevim. Pokud máš více méně bezproblémové dítko, nemělo by mít větší problémy. Pokud ale už tušíš nějaké problémy, možná se ještě pokoukni v okolí - nebo pokud víš, kdo příští rok bude mít prvňáky a máš možnost sehnat reference na učky, tak to udělej. U nás se do poslední chvíle nevědělo nic (jak už jsem psala).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.